Baby's En Ouders Kunnen Ontspannen In De Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Published Jun 15, 22
4 min read

Baby's En Ouders Kunnen Ontspannen In De Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Veelgestelde Vragen - Babyspa & Wellness - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBaby Spa: Home - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be
Floaten In De Babyspa Is Hip, Maar Hoe Leuk Is Het Voor Je Kind? - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beEven Relaxen In De Spa: Deze Baby's Genieten Van Een ... - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Ons Klein Geluk - Baby Spa - Pretechografie - Zwangerschapsmassage - Herentals

Nederrij 48, 2200 Herentals
03 304 76 28
Baby Spa

Het water wordt steeds vervangen en zelfs tijdens de sessie met een ozondetectie in het oog gehouden. Een baby-spa is bovendien erg goed voor de motorische en mentale ontwikkeling van de baby. Vaak wordt er een combinatie gemaakt met een babymassage. Dit bevordert niet alleen de spijsvertering en doorbloeding, het kan ook helpen bij reflux en krampjes (babyspa).

Sparkle baby spa is méér dan zomaar een baby spa en veel méér dan een plek waar baby’s kunnen genieten van een badje. Voor ons komen voor baby’s en hun ouders samen bij Sparkle. Sparkle baby spa is een beleving voor ouder en baby, waarbij ontspanning en bonding de basis is.

Door onze uitgebreide ervaring en opgedane kennis kunnen we jullie op een fijne manier helpen bij onder andere darmkrampjes, eczeem en spierspanningen. babyspa. Maar ook wanneer jouw kindje geen problemen heeft, is een bezoek aan Sparkle een ervaring die jou en je kindje dichter bij elkaar brengt. Onze sessies zijn altijd .

Baby Spa Zorgt Voor Een Bijzondere Connectie Tussen Ouder ... - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

De Baby Spa: Wellness Voor Baby En Moeder - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBaby Spa Faq Vanaf Welke Leeftijd? Waarom Ons Klein Geluk? - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Maar het zorgt ook dat jullie beter ontspannen. En dat voel jij niet alleen, je baby ook! We hebben inmiddels ervaring met meer dan 1000 baby’s en hun ouders en hebben veelvuldig contact met artsen en verloskundigen. Lees nog veel meer over wat Sparkle zo bijzonder maakt .

Je wordt minimaal 10 minuten voor de start van de sessie verwacht voor de uitleg. Ook als je vaker bent geweest wordt je 10 minuten van te voren verwacht! Je bent max. 20 minuten voor de sessie begint welkom om je baby voor de sessie te voeden. Hongerige baby’s vinden het niet leuk om te gaan floaten en ze worden ook heel hongerig van het floaten. babyspa.

Baby Spa In Antwerpen! Voor Een Dagje Wellness Met Baby! - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBaby Spa - Ons Klein Geluk Babyspa - Babymassage - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

In totaal zal je bezoek in de spa maximaal anderhalf uur zijn. Na de uitleg ga je zelf je baby uitkleden, gaan we je baby wegen en temperaturen. Daarna ga je je baby voorzien van een zwemluier en zwembroekje. Vervolgens doen we samen met jou de drijfring om en wij doen jouw baby in het badje.

Baby Spa - Hydrotherapie - Relaxatie - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Puur Baby Spa & Wellness verwacht dat je als ouder gedurende de float sessie ten aller tijden bij je baby blijft. De laatste minuten van de sessie kunnen we de bubbels aan doen. We beslissen per baby of we de bubbels aanzetten tijdens het floaten. De bubbels zijn nog intensiever voor je baby.

Het wordt sterk aangeraden ons advies op te volgen wanneer wij aangeven om je baby uit het water te halen (babyspa). We wachten niet tot je baby huilt, maar letten goed op de lichaamstaal en weten, door onze jarenlange ervaring, wanneer je baby moe is geworden van het floaten. Je baby ontvangt ook nog een gehele massage en het is om te voorkomen dat je baby over prikkelt raakt.

Hierna starten we met de babymassage. Deze wordt gegeven op de commode en wordt uitgevoerd door één van de ouders/verzorgers. Hier vindt geen afwisseling in plaats om de rust te bewaren voor je baby. De massage wordt door een gecertificeerd docente babymassage gedemonstreerd op een babypop. We begrijpen dat je als ouder je baby het beste kent, maar je baby voert nooit zulke intense activiteiten uit buiten de baby spa.

Baby Spa: Home - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Daarna kan de babymassage beginnen! De biologische olie is heerlijk verwarmd. Het lukt ons meestal wel om een gehele babymassage uit te voeren, van de voor-en achterkant. Voeden tijdens het masseren komt vaak voor en dit is geen probleem. Ervaring leert dat alle baby’s wel houden van een massage mits dit correct en in de juiste omstandigheden uitgevoerd wordt.

Onze massagegrepen zijn grotendeels anders dan de cursus Shantala Babymassage.*Gelieve ons advies op te volgen als wij aangeven dat je baby moe is en uit het badje gehaald moet worden. Wij kijken goed naar de lichaamstaal van je baby en wachten niet tot hij gaat huilen. Anders kan je baby overprikkelt raken..

Navigation

Home