Baby Spa, Wellness Voor De Allerkleinsten - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Published May 29, 22
7 min read

Baby Spa Dee: Baby Floaten En Shantala Babymassage - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Ons Klein Geluk - Baby Spa - Pretechografie - Zwangerschapsmassage - Herentals

Nederrij 48, 2200 Herentals
03 304 76 28
Baby Spa

De meeste jonge baby’s voelen de ring trouwens niet zitten aangezien ze gewichtloos zijn in het water. In een goede spa wordt geen chloor gebruikt en worden de badjes na elke sessie grondig gereinigd, ontsmet en van vers water voorzien. De Hoge Gezondheidsraad raadt grote hoeveelheden , zoals je ze in de meeste openbare zwembaden terugvindt, af onder één jaar omdat het vooral aan de huid en longen veel schade kan veroorzaken.

Een hygiënischer alternatief zijn luchtjets -wees niet bang hiernaar te informeren. Zoals eerder vermeld begin je er best met een goed uitgeruste én gevoede baby aan, de behandeling maakt kindjes immers hongerig. Er wordt aangeraden zo’n half uurtje voor de sessie te voeden en alvast een flesje bij de hand te houden voor erna.

Vanaf welke leeftijd naar de baby spa? Omdat het water na iedere float sessie wordt ververst, mag je baby eerder naar een baby spa dan naar een gewoon zwembad. Je baby is welkom in de baby spa wanneer hij zijn navelstompje is kwijtgeraakt. Dit is meestal 1 à 2 weken na de geboorte het geval.

Babyspa Antwerpen - Wellness En Massage - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Om eventuele infecties zoveel mogelijk te voorkomen, is het daarom belangrijk om in ieder geval te wachten tot dit moment. Bij de meeste baby spa’s stopt de dobberpret wanneer je kleine zo’n 6 maanden oud is. De meeste baby’s worden dan te lang om goed te kunnen bewegen in de jacuzzi.

Voordelen van floaten, Een bezoek aan de baby spa is niet alleen een leuk uitje. Het levert ook de volgende voordelen op: Is er voor of na het badderen tijd voor een massage? Dan kunnen jullie door het huid-op-huidcontact tijdens de massage jullie band versterken. Tijdens het masseren komt namelijk oxytocine vrij.

De aanmaak van het stresshormoon cortisol daalt juist. Dit leidt tot minder stress bij jou en je kindje. Goede redenen om de massage niet over te slaan! In een baby spa heb je alle tijd voor je kleine en word je niet afgeleid door je telefoon of klusjes in huis.

Baby Spa Herentals - Heerlijke Welness Arrangementen Voor - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Zo kunnen jij en je kindje helemaal tot rust komen. Onderzoek naar het effect van de baby spa op baby’s is nog niet gedaan. Wel laat onderzoek naar het effect van watertherapie bij premature baby’s zien dat dit voor ontspanning zorgt en de groei kan bevorderen. Mogelijk heeft floaten in de baby spa dezelfde positieve effecten op je kleine.

Toch zijn er ook kritische geluiden te horen over de baby spa. babyspa. Zo zou een zwemring een negatief effect kunnen hebben op de ontwikkeling van je kindje. De baby float belemmert je kind in zijn bewegingen, wat zijn lichamelijke ontwikkeling in de weg kan staan. Ook wordt door de zwaartekracht zijn nek uitgerekt en komt er een onnatuurlijke druk op zijn wervelkolom te staan.

Daarnaast kan een baby float een vals gevoel van veiligheid geven. Omdat je baby door de nekring blijft drijven, kan je aandacht voor zijn veiligheid verslappen. Dit vergroot het risico op verdrinking. Een ander punt van kritiek is het gebrek aan lichamelijk contact. In een baby spa dobbert je kindje alleen rond.

Baby Spa: Laat Je Baby Floaten En Geef 'M Een Baby Massage - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Daarnaast maakt een baby float het lastiger voor je baby om zichzelf te uiten door middel van lichaamstaal. Een goed alternatief is om gezellig samen met je baby te badderen. Hierbij combineer je de voordelen van het dobberen met de voordelen van huid-op-huidcontact (babyspa). Wil je toch naar een baby spa? Let dan goed op of je baby zich prettig voelt.

Wil je met je baby gaan floaten? Dan is het belangrijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Het is daarom verstandig om op de volgende punten te letten: Een zwemring zorgt ervoor dat je baby veilig en vrij in het water kan bewegen. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje.

Veelgestelde Vragen - Baby Spa Deluxe - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beDe Baby Spa: Wellness Voor Baby En Moeder - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Ook is het goed om ervaringen van andere ouders te lezen op internet. Kosten en locaties van een baby spa, Baby spa’s zijn in het hele land, maar vooral in de Randstad te vinden. De kosten van een bezoek aan de baby spa lopen uiteen van €30 tot €150. Gemiddeld kost een bezoek van een uur zo’n €60.

Alles Wat Je Moet Weten Voor Een Bezoekje Aan De Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Tips om zelf een baby spa te creëren, Ga je liever niet naar een baby spa, maar wil je je baby wel verwennen met extra ontspanning? Met de volgende tips tover je je eigen huis om in een wellnessresort voor je kleine. Door het huid-op-huidcontact komen tijdens een massage bij jou en je baby verschillende fijne hormonen vrij.

Veelgestelde Vragen - Babytime Spa En Wellness - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBaby Spa Faq Vanaf Welke Leeftijd? Waarom Ons Klein Geluk? - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Gebruik bij het masseren een natuurlijke massageolie zonder parfum, zoals kokosolie of zuivere amandelolie. Ook in je eigen bad kan je baby heerlijk ronddobberen. Dit kan door hem met je handen te ondersteunen en langzaam heen en weer te laten drijven. Eventueel kan je een zwemring of een badmatrasje gebruiken.

Wat geeft je meer het gevoel van een spa dan een zachte baddoek? Stop hem even in de droger en je kleine kan genieten van een heerlijk warme baddoek na zijn dobbersessie.

Praktische Info Van Onze Baby Spa - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Veelgestelde Vragen - Bubbels Baby Spa In Herentals - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBaby Spa Faq Vanaf Welke Leeftijd? Waarom Ons Klein Geluk? - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Door onvoorziene omstandigheden kan het zijn dat u uw afspraak wil annuleren. Wij hebben hier alle begrip voor en vragen u om ons minimum 8 uur van tevoren te laten weten dat de afspraak niet kan doorgaan. Een bezoekje aan de Babyspa is een geheel nieuwe ervaring voor jou en je baby.

Babyspa Antwerpen - Wellness En Massage - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beBaby Spa Herentals - Heerlijke Welness Arrangementen Voor - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Neem daarom zeker eens een kijkje op de pagina m. b.t. tarieven. Wij bieden namelijk speciale prijspakketten aan waardoor een volgend bezoek voordeliger kan zijn. Om de rust voor de baby te optimaliseren verzoeken wij nadrukkelijk om de sessie met maximaal twee volwassenen bij te wonen. Wij kiezen voor een erg persoonlijke aanpak.

Wenst u zelf graag met een bevriende baby / tweeling langs te komen? Dit is zeker mogelijk! Maar ook in dit geval worden er slechts twee volwassenen toegelaten. Aan de voorzijde van het gebouw is er voldoende parking aanwezig. U kan uw wagen dus vlakbij de ingang parkeren. U kan de gewenste sessie via de webshop betalen.

Baby Spa Verovert Herentals (Regio Antwerpen) - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Babyspa Antwerpen - Laat Jouw Baby Genieten Bij Ons In - Baby Spa - OnsKleinGeluk.beMet Je Baby Naar De Babyspa Do Or Don´t? - Baby Spa - OnsKleinGeluk.be

Deze code vermeld u bij het maken van uw afspraak. Een andere mogelijkheid is om ter plaatse Cash of via Mobile, Pay te betalen. baby spa. Binnen 24 uur na een vaccinatie mag je kindje niet gemasseerd worden en floaten raden wij ook af, omdat veel baby’s vaak niet lekker kunnen zijn/worden na een vaccinatie.

Uiteraard in verband met de hygiëne mag je baby dan ook niet floaten. Is je baby (licht) verkouden dan heeft het geen nadelige invloed op de sessie. Baby'tjes kunnen in de Babyspa terecht vanaf het moment dat ze 14 dagen oud zijn. Wanneer ze ouder zijn dan 6-7 maanden, zijn ze meestal te groot geworden voor een floatsessie.

Wanneer dit toch het geval is, wordt het hoofdje gedragen door de baby zelf i. p.v. door het zwembandje. Twijfelt u of uw baby te groot is? Geen probleem! Moest dit inderdaad het geval zijn hebben wij andere opties (ander zwembandje, badring,...) zodat uw kindje toch van de bubbels kan genieten.

Navigation

Home